• 810+ verkocht

  Dunne ronde lichtgrijze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde klassieke lichtgrijze schoenveters overstijgen elke trend

  Het perfecte woord om onze ronde klassieke lichtgrijze schoenveters te omschrijven is “tijdloos”. Maar wat betekent dit woord precies? Je denkt misschien dat je het al weet of misschien ben je van plan om dit woord op te zoeken in een woordenboek. Dat kan perfect natuurlijk, maar waarom niet eventjes de tijd nemen om samen met ons de geschiedenis in te duiken om de betekenis te achterhalen?

  Of spreken we beter over “jouw toekomstige geschiedenis”?

  Deze geschiedenis begint op het ogenblik dat je deze geavanceerde schoenveters van ons ontvangt en ze door je schoenen begint te rijgen. Het is als het componeren van een klassiek muziekstuk, dat nog generaties lang gespeeld zal worden. Het klinkt als ruisende golven op een verlaten strand, een strand die al veel langer bestaat dan de dag waarop de mens voet op aarde zette.

  Sta hier even bij stil: je ronde klassieke lichtgrijze schoenveters zien er net zo fantastisch uit in combinatie met een zakelijk pak als gecombineerd met een feestelijke smoking. Deze schoenveters doet het werkelijk goed bij elke kleur schoenen en zijn net als subtiele wolkjes rook in een oude zwart-wit film.

  Je merkt het al: met deze schoenveters haal je zeker de geschiedenisboeken.


  Beoordeel
  Model: 3M-Classic-LightGrey
  Dunne wax-laag
  Vervaardigd uit katoen
  0% elasticiteit
  Breedte: 2,5mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Worden vaak in klassieke schoenen gedragen