• Extra brede roze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Roze is een van de meest veelzijdige kleuren, vooral omdat het er aantrekkelijk uit ziet bij mannen en vrouwen. Onze 12mm roze schoenveters zijn breder dan de meeste andere veters, wat ze erg laten opvallen. Koop vandaag nog een paar en zie voor jezelf hoe ze je donkere schoenen opfleuren.

  Wij bij Feetunique zal vooral erg trots op de kwaliteit van onze producten. Al onze schoenveters worden gemaakt van kwaliteitsmaterialen, wat de producten prachtig en duurzaam maakt. Het dragen van nieuwe kledingstukken doet vaak wonderen voor een persoon. Je voelt je prachtig en hebt veel zelfvertrouwen wanneer je nieuwe kleren draagt, vooral bij het dragen van nieuwe schoenen. Wij weten dat het tegenwoordig erg duur kan zijn om nieuwe schoenen te kopen, dus om steeds maar nieuwe te kopen kan erg duur worden.

  Feetunique heeft de oplossing gevonden voor dit dilemma. Wij hebben uitgevonden dat je niet steeds je complete schoenen hoeft te vervangen om je het nieuwe gevoel te geven. Je hoeft namelijk maar een klein detail te veranderen: de schoenveters. Ja, nieuwe schoenveters werken net zo goed als nieuwe schoenen of kleding door net zo goed vertrouwen te bieden aan de drager die denkt dat hij/zij nieuwe schoenen draagt.

  Een collectie schoenveters is vele malen betaalbaarder dan het kopen van een hele nieuwe collectie schoenen. Onze 12mm roze schoenveters kosten bijvoorbeeld maar €3,99! Wij helpen je ook nog verder met het aanleggen van de basis van je collectie door stevige kortingen aan te bieden voor grotere bestellingen. Bekijk onze catalogus voor de deals!

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Afhankelijk van je schoenmaat, heb je verschillende veter lengtes nodig.

  Wij hebben onze collectie opgebouwd om jou een zee van keuze en opties aan te bieden voor verschillende behoeftes. Als je meer wilt weten over onze schoenveters, onze verzendkosten, veelgestelde vragen over onze producten kan je onze links bezoeken aan de linkerkant van deze pagina. Wij hopen je snel van dienst te zijn!

  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-LightPink
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat