• 20+ verkocht

  Extra brede groene schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Natuurliefhebbers zullen onze groene schoenveters zeker goedkeuren. Dit type groen is wat donkerder, meer aards en heeft een gezonde gloed. Groen is een ongebruikelijke kleur voor veters, dus een paar van deze veters zullen je zeker een uniek en opvallend uiterlijk geven.

  De kleur van onze schoenveters vervaagt niet zo gemakkelijk, zelfs na een aantal wasbeurten, omdat wij gebruik maken van kwaliteitsmaterialen bij het maken van onze veters. Dikke draden en een goede kleur dichtheid staan voor een rijkheid in kleur en een goede textuur van onze veters. Deze karakteristieken geven ook de duurzaamheid en de sterkte van onze veters aan.

  ij feetunique geloven we er niet in dat kwaliteitsproducten per se tegen een hoge prijs verkocht moeten worden. Wij zijn er zelfs trots op dat wij onze producten scherp kunnen prijzen. Een gloednieuw paar van deze 12mm groene veters kost bijvoorbeeld maar €3,99, inclusief BTW. We geven vervolgens ook nog een korting van €1,29 als je in een keer twee paar bestelt en zelfs €2,58 bij een bestelling van drie paar. De betaalbare prijzen gecombineerd met de kwaliteit van onze producten zijn de hoofdredenen waarom veel klanten terug komen naar onze catalogus om meer veters te kopen na de eerste ervaring.

  Toch proberen wij altijd nog te innoveren en onze producten en diensten te herontwikkelen, dus alle suggesties en alle commentaar wordt gewaardeerd. Je kunt rechtstreeks een beoordeling achter laten in onze catalogus, maar je kunt ook een bericht sturen naar cc.detail.rb@gmail.com. Wij waarderen je mening en horen dan ook graag van je!

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Afhankelijk van je schoenmaat, heb je verschillende veter lengtes nodig.

  Een paar 12mm schoenveters is een goede eerste keuze, de kleur is spectaculair als je ze combineert met licht gekleurde schoenen. Wij bieden ze in verschillende lengtes aan, dus je kunt de variant kiezen die het best bij je behoeften en preferenties past. Wij hebben over de lengte van de schoenveters ook wat gidsen geschreven die je kunt lezen door links op “Blog” te drukken.

  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-Green
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat