• Extra brede oranje schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Oranje veters zijn warm voor het oog, dus het is een ideale kleur om te combineren met lichter gekleurde schoenen om zo het contrast bloot te leggen. Onze 12mm variant is een goede keuze als je gaat voor de speelsheid en een kleurrijk uiterlijk.

  Oranje is meer dan alleen een kleur. Het staat voor jeugd en energie en in combinatie met een lichte schoen lijkt het nog feller en rijker. 12mm veters zijn de breedste veters die wij bieden en ze zijn in twee verschillende lengtes verkrijgbaar: 110 en 135 cm. Dit betekend dat je de juiste lengte moet kiezen op basis van de hoeveelheid veterogen van je schoenen.

  Hier bij Feetunique geloven we dat het veranderen van iemand zijn schoenveters de hele aura van zijn of haar outfit kan veranderen, zeker als je kiest voor unieke en uitdagende ontwerpen, zoals onze 12mm platte en oranje veters.

  Je hoeft je geen zorgen te maken over wat deze prachtige veters kosten. Wij houden onze prijs van onze producten namelijk betaalbaar zonder toe te geven op de kwaliteit. Een paar 12mm oranje veters, gemaakt van kwaliteitsmaterialen, kosten maar €3,99. Twee paar kun je al kopen voor €6,69 en voor €9,39 kun je al drie paar bestellen! Ja, wij bieden kortingen voor grotere bestellingen en deze kortingen zijn toepasbaar op elk model of elke stijl die wij in onze catalogus hebben.

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Afhankelijk van je schoenmaat, heb je verschillende veter lengtes nodig.

  Wij weten hoe irritant mensen ,die online producten kopen, het vinden om te moeten wachten op hun bestelling en wij hebben een manier gevonden om de wachttijd te verminderen. In plaats van het versturen als pakketjes via koeriersdiensten hebben wij er voor gekozen om de veters te versturen via gewone post, omdat dit veel goedkoper is, er minder vertragingen zijn en omdat de ontvangers op deze manier niet thuis hoeven te blijven. Als je meer wilt weten over onze verzendmethode, lees er dan over door op “Verzendingen” te klikken.

  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-Orange
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat