• 80+ verkocht

  Extra brede paarse schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Extra brede paarse schoenveters voor diegenen die heel goed weten wat ze willen

  Extra brede paarse schoenveters zijn gemaakt voor sneakers die niet paars genoeg zijn. Klinkt eenvoudig, omdat het gewoon zo eenvoudig is. Je houdt van paars en je hebt verschillende outfits die er met deze schoenveters nog beter uit kunnen zien.

  Welke kleur hebben je huidige schoenveters? Zijn ze niet paars? Zijn ze dunner dan extra breed? Zijn ze uitgerafeld of is de kleur vervaagd? Zijn ze zo versleten dat ze zelfs een natte papieren tas niet meer bij elkaar kunnen houden?

  Gooi die oude exemplaren maar meteen in de prullenbak op het moment dat je gloednieuwe extra brede paarse schoenveters bij jou thuis geleverd worden. Dan is het net alsof je een paar gloednieuwe sneakers krijgt. Maak je echter geen zorgen over het comfort. Ze zullen precies hetzelfde aanvoelen als je oude schoenveters, alleen veel comfortabeler. De kwaliteit van onze schoenveters kan immers niet geëvenaard worden.

  Stel je eens extra dunne paarse schoenveters voor. Mensen moeten hun ogen dichtknijpen om deze te kunnen zien. Ze moeten als het ware met een vergrootglas op handen en knieën naar je voeten kijken om je schoenveters op te merken.

  Extra brede schoenveters vallen echter meteen op. Misschien kijkt men zelfs andersom door het vergrootglas, zodat ze de levendigheid van het schitterende paars kunnen verwerken.

  Twijfel je nog altijd om deze paarse schoenveters door je schoenen te rijgen? Werp dan een onderzoekende blik op je sneakers en vraag je af of deze al niet lang genoeg deze uitzonderlijke paarse kleur hebben moeten missen.


  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-Purple
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat