• 80+ verkocht

  Witte no-tie Siliconen schoenveters

  7,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen

  Uitverkocht

  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Stof- en zand werend en compleet waterdicht
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Witte no-tie siliconen schoenveters veranderen jouw schoenen naar instappers. 


  Ben je het ook zo beu om jouw schoenen te strikken elke dag? Als je rug of knieklachten hebt, is het interessant om op zoek te gaan naar een passende oplossing voor in je schoenen, zonder een lelijke knoop en twee lussen die aan de zijkant van je schoenen hangen. Herken je je hierin? Dan ben je op het juiste adres, want zodra je deze witte siliconen schoenveters in je schoenen stopt, hoef je nooit meer te bukken voor je veters, ooit. (ja dat heb je goed gehoord.) Je hebt daarnaast ook nog een mooier paar hardloopschoenen of sneaker om van te genieten. Elastische no-tie schoenveters, is een ontwikkeling die jouw online shopping ervaring nog beter maakt. 

  Een maat voor alle schoenen, zowel voor volwassenen als kinderen. Beloofd!


  Tenzij je sneakers hebt die meer dan acht veter ogen heeft in elke schoen, is dit een garantie dat de witte siliconen schoenveters passen - en goed zullen werken. Het siliconen materiaal kan tot twee keer zijn eigen lengte strekken zonder losser te gaan zitten, om zo een vaste en comfortabele pasvorm te houden, ongeacht de schoenmaat, wat betekend dat zowel kinderen als volwassenen deze kunnen gebruiken. Ga je een einde hardlopen, een berg beklimmen of gewoon naar school? Het maakt niet uit, want deze schoenveters zijn geschikt voor elk avontuur. 


  No-tie veters die duurzaam, waterdicht en extreem stof/ vlekken proof zijn. 


  Zand en stof zijn gewoon niet aangetrokken tot siliconen elastische schoenveters, zoals deze tot klassieke schoenveters zijn. Deze no-tie veters zullen daarnaast ook nog jouw schoenen overleven, zijn waterdicht en kunnen schoongemaakt worden met nog minder dan geen moeite. Een dampe doek zal het vuil of de vlek er zo vanaf vegen en ze zien er weer uit als nieuw. Deze schoenveters makkelijk noemen is een understatement, want ze zijn niet alleen makkelijk, maar ook nog eens de meest duurzame op de schoenveter markt. 

  Siliconen schoenveters zijn makkelijk aan simpel aan te brengen. 

  Als je zestien veters aankomen (acht voor elke schoen), organiseer ze dan van de kleinste naar de grootste (ze zijn genummerd). De eindjes van elke veter hebben een knoopje aan het eind, wat ze makkelijk in de vetergaten laat stoppen. Stop dan je voet in je schoen en dat is het. Het is echt zo makkelijk. 


  Een variëteit van kleuren betekend eindeloze personalisatie. 

  witte no-tie silicone schoenveters zijn als kleur een perfecte start voor je collectie, die vrijwel bij elke andere kleur en schoen past. Je kunt ook een van de andere kleuren pakken, bijvoorbeeld rood, zwart, paars, blauw, zowel donker als licht, en meer. stel je zelf eens een paar sneakers voor waar elke veter een andere kleur is. De personalisatie mogelijkheid is even groot als je fantasie en zo leuk!

  De hele familie kan weer doen wat ie leuk vind. 

  Wie binnen jouw huishouden kan niet een beetje extra vrije tijd gebruiken? Volwassenen en kinderen zijn gek op witte no-tie siliconen veters : de stijl, het gemak en pasvorm zijn altijd precies goed. Plus, het is echt waar wat ze zeggen. Het zijn de kleine dingen in het leven die het grootste verschil maken. Deze veters zijn een heel goed voorbeeld van precies dat. Waar wacht je nog op, neem een paar voor jezelf nog vandaag! We BELOVEN dat ze je niet teleurstellen!

  Beoordeel