• 20+ verkocht

  Blauwe no-tie Siliconen schoenveters

  7,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Stof- en zand werend en compleet waterdicht
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Blauwe no-tie siliconen schoenveters, veranderd schoenen in instappers. 


  Stop met voor over buigen om je schoenen elke dag te strikken. Met blauwe siliconen schoenveters kun je nu simpel in je schoenen glijden en de deur uit zijn in onder de seconde (ja serieus) en tegelijkertijd een nieuwe coole kleur aan je schoenen geven die deze naar hele nieuwe niveau's kunnen tillen. Van het aantrekken van je schoenen tot het bewonderen van, je hebt letterlijk meer tijd met deze elastische veters. 

  No-tie veters passen in elke schoen, van kinder tot volwassen maten. 


  Als je sneakers of hardloopschoenen 8 veter gaten hebben of minder, zullen deze perfect passen in jouw schoenen. De elastische siliconen veters kunnen tot twee keer hun eigen lengte strekken, zodat ze in alle schoenen passen en meteen een comfortabele pasvorm geven, zowel voor grote als kleine maten. Nog mooier, ze zullen je schoenen waarschijnlijk nog overleven. 

  Blauwe siliconen strips zijn simpel en snel aan te brengen. 


  Het duurt maar een paar minuten om je schoenen om te toveren met deze strips. Dit komt omdat ze ontwikkeld zijn om zo makkelijk mogelijk aan te brengen zijn in je schoenen. Pop ze simpelweg op de juiste plaats in je schoen en je bent al klaar met de ene. Glijdt daarna je voet in de schoen en je bent klaar om te gaan. 


  Gaan langer mee dan normale traditionele veters. 


  Deze schoenveters zijn gemaakt van siliconen en daarom ook waterdicht en moeilijk te beschadigen of bevuilen. Je zult niet van de soort vlekken zien die zich zo lekker nestelen op stoffen veters, maar als je het toch voor elkaar krijgt om ze vies te maken, is het makkelijk afvegen met een vochtige doek. Veters moeten niet je hoofdzorg zijn, met de elastieken no-tie veters. Met alle rust in je hoofd stap je de deur uit. 

  No-tie schoenveter's kleuren zijn heel erg aanpasbaar. 


  Heb je al door ons kleuren assortiment gekeken. We hebben een scala aan leuke en populaire kleuren om uit te kiezen, wat betekend dat je tot acht verschillende kleuren in een paar schoenen kan stoppen als je wilt, maar onthoudt dat er helemaal niks mis is met blauw, zeker niet als het klopt met je schoenen. na de transformatie zullen je schoenen er om het even mooi uit zien. 

  De Perfecte balans tussen stijl en gemak. 


  Als we praten over de blauwe no-tie siliconen schoenveters, dan zijn de mogelijkheden alleen afhankelijk van jouw stijl, levensstijl en levensdoelen. Maar ongeacht wie je bent, van kind tot volwassen en alles ertussen in, je krijgt veters die creatief en leuk zijn. Instappers die goed binden. Het zal niet lang duren voor je beslist nooit meer terug te gaan naar de traditionele schoenveters. En kunnen ze je kwalijk nemen? Zo goed zijn deze schoenveters!

  Beoordeel