• 20+ verkocht

  Hot Pink no-tie Siliconen schoenveters

  7,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Stof- en zand werend en compleet waterdicht
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Hot Pink no-tie siliconen schoenveters- Transformeer jouw schoenen naar instappers.  

  De eerste stap is het eruit trekken van je oud bollige schoenveters uit je sneakers of hardloop schoenen. Vervang ze daarna met je Hot Pink siliconen schoenveters, die ze op hun beurt veranderen in de meest gepersonaliseerde paar instappers die een persoon ooit kon hebben. 
  Vanaf nu is het strikken van traditionele schoenveters een handeling uit het verleden. Je bent niet meer die minuten kwijt die je verspeelde met het strikken van de traditionele schoenveters!

  Onze siliconen Hot Pink veters passen in schoenen voor zowel kinderen als volwassenen. 


  Het maakt niet uit welke schoenmaat je hebt, of dat het een kinder- of volwassen maat is. Deze veters passen altijd. Deze siliconen veters kunnen dubbel hun lengte rekken. Op deze manier ben je altijd gegarandeerd van de meest perfecte en comfortabele pasvorm. Het enige waar je op moet letten is dat je schoenen acht paar veter ogen elk heeft, omdat deze set met acht paar siliconen strips komt. Dit heeft betrekking tot de meerderheid van de sneakers of hardloop schoenen, maar het is altijd een goed iets dit vooraf te controleren. 

  Siliconen schoenveters zijn gewoonweg beter dan traditionele fabrieksveters. 


  Niet alleen zullen deze veters de sneakers zelf overleven, ze nemen ook geen modder of zand op zoals nylon veters dat doen. Ze rafelen niet en komen ook niet los te zitten. ze vlekken niet en zijn makkelijk schoon te houden met een natte doek. Kinderschoenen hebben nog nooit zo flitsend eruit gezien en volwassen schoenen zijn nog nooit zo makkelijk te onderhouden geweest.  Simpel gezegd, je nieuwe instappers zijn makkelijk in meer dan een mening. 

  Goede prijzen betekend dat je met meer dan een kleur kan spelen. 


  Hot Pink no-tie schoenveters zien er op zichzelf al super uit en in witte sneakers krijgen ze een zorgeloos en speels uiterlijk, terwijl Hot Pink op zwart een cool en zelf behouden gevoel geeft. We bieden altijd gratis verzenden aan, dus waarom niet een extra paar nemen. Met alle verschillende kleuren zijn we er vrijwel zeker van dat je er een aantal neemt. Hoe het ook wend of keert, jij bent in totale controle over het uiteindelijke resultaat dat jouw schoenen heet. 

  Siliconen veters zijn makkelijk aan te brengen. 


  Je krijgt acht siliconen strips voor elke schoen en ze komen in een opvolgende orde. Druk simpelweg elke kant in een van de veter ogen op volgorde en in een paar minuten zijn jouw instappers klaar voor gebruik. Als je dan toch bezig bent, neem dan ook meteen de schoenen van de kinderen en maak daar ook instappers van. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn. Simpel gezegd zullen de Hot Pink no-tie schoenveters jouw leven een stuk makkelijker maken. 

  Beoordeel