• 110+ verkocht

  Schoenveters - 10mm Smiley gezichten

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen

  Uitverkocht

  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Als je van mening bent dat je schoenen eigenlijk wel een beetje meer vrolijkheid kunnen gebruiken, dan is dit zeker iets voor jou. Deze veters zijn zwart en zijn gedecoreerd met gele smileys. Ze hebben een breedte van 10mm, wat net iets breder is dan de gewone schoenveters die je standaard in een paar nieuwe schoenen krijgt. Dit vetertype is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes en heeft een zeer redelijk prijskaartje. Koop je paar vandaar nog en maak je schoenen een stuk vrolijker, letterlijk!

  Schoenveters met een patroon zijn het volgende grote ding in de schoen modewereld. De meeste nieuwe schoenen worden geleverd met schoenveters die vaak erg neutraal en saai zijn. Dit is waarom Feetunique er naar streeft om mensen een alternatief te geven; duurzame en prachtige veters die je zo nu en dan om kan wisselen als je voor een andere look wilt gaan.

  Schoenveters zijn vaak de meest vergeten kleding accessoires in een outfit van een persoon. De mensen mensen denken er vaak niet over na dat ook schoenveters de manieren waarop andere mensen naar je kijken kan beïnvloeden, zoals armbandjes en ringen dat doen.

  Wij gebruiken alleen maar de meest hoogwaardige materialen om onze creatieve veters te maken. Toch laten wij dit niet doorschemeren in de prijs. Al onze schoenveters zijn namelijk zeer redelijk geprijsd. Dit paar 10mm Smiley veters kost namelijk maar €4,99! Als je in één keer twee paar besteld, zodat je beste vriend(in) ook kan delen in je schoenveter geluk, krijg je direct al een korting van €1,99

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Wij hebben 2 verschillende lengtematen, dus kies zorgvuldig.

  Terwijl zwarte schoenveters erg veel voorkomen, is dit paar veters op geen enkele manier veel voorkomend door de smileys die wij gebruiken om ze te decoreren. Zelfs de breedte is ongewoon; het is net iets breder dan de gewone schoenveters die je in de winkel zult vinden. Dit paar kan geleverd worden in twee verschillende lengtes waar je uit kan kiezen: 90 cm en 112 cm. Het kortere paar is specifiek gemaakt voor gewone schoensoorten zoals sneakers, terwijl de langere veters beter passen bij laarsachtige schoenen.

  Beoordeel
  Model: 10M-Flat-Smileys
  Breedte: 10mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester