• 70+ verkocht

  Schoenveters - 10mm Poten

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Als je verliefd bent geworden met de film 101 Dalmatiërs, of als je gewoon van honden houd is dit paar perfect voor je.  Dit zijn 10mm witte schoenveters met een print van kleine, schattige poot afdrukken. Dompel je schoenen onder in een beetje schattigheid en koop vandaag nog dit paar!

  Breng de liefde en schattigheid van je geliefde huisdieren binnen bij je kledingstijl door onze schoenveters met pootafdrukken. Dit paar is niet alleen ongelooflijk schattig, de veters zijn ook van een zeer hoge kwaliteit en we bieden ze aan tegen schappelijke prijzen. Deze veters zijn verkrijgbaar in de 10mm variant, dat is een net iets breder dan de meeste schoenveters die je tegen zult komen in de winkels.

  Dus wat is het verschil tussen Feetunique en andere online leveranciers? Nou, wij proberen goed te weten te komen wat onze klanten echt willen om zo producten en diensten aan te bieden om ze goed te kunnen dienen. Wij proberen om deze reden de problemen op te lossen die vaak voorkomen bij bezorgingen van andere online winkels. De meeste online ondernemers kiezen voor koeriersdiensten om hun producten te versturen naar andere gedeelten van de wereld. Het probleem met deze methode is dat dit vaak onnodig duur is en veel gedoe met zich meebrengt.

  Als jouw bestellingen namelijk wordt verzonden via een koeriers of vervoersdienst hoor je vaak persoonlijk voor je pakketje te tekenen. Dit komt omdat bezorgers van deze diensten niet de optie hebben om de bestelling bij iemand achter te laten, ook al is het familie. Dit betekend dus dat als je niet thuis bent op het moment van bezorging, dat het in eerste instantie wordt teruggestuurd naar het postkantoor. Het kan zijn dat je de dag erna weer  moet wachten op de bezorger, maar in sommige gevallen moet je het zelf komen ophalen.

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Beoordeel
  Model: 10M-Flat-Paws
  Breedte: 10mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester