• 40+ verkocht

  Schoenveters - 10mm Rood met blauwe sterren

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen

  Uitverkocht

  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Dit is een schoenveter die zo maar door Captain America gedragen kan worden tijdens zijn avonturen en deze veter is nu verkrijgbaar in onze catalogus tegen een zeer betaalbare prijs. Jij kunt nu in je eigen Marvel avontuur meespelen als je vandaag nog deze stoere schoenveters besteld!

  De kleuren van onze schoenveters met patronen zijn er niet simpelweg af te wassen, omdat wij er voor gekozen hebben om de meest hoogwaardige materialen te gebruiken. Op deze manier bieden wij onze klanten een schoenveter aan die er niet alleen fysiek prachtig uitziet, maar die ook nog eens erg duurzaam is. De textuur van onze veters varieërt met elke stijl, maar ze zijn allemaal prachtig en duurzaam.

  Wij willen graag dat Feetunique geassocieerd wordt met schoenveters van een hoge kwaliteit, maar ook met de betaalbaarheid van onze producten. Op deze manier blijven wij trouw aan ons geloof dat elke schoen eigenaar ten minste recht heeft op een ander paar veters, naast de standaard veters die je krijgt bij een paar schoenen. Wij zullen echter nooit kwaliteit opgeven om goedkopere producten te kunnen leveren. Wij weten namelijk dat een slechte beoordeling van een klant het succes van ons bedrijf behoorlijk kan dwarsbomen. Dit is precies waarom wij materialen gebruiken die niet snel zullen beschadigen.

  Wij kunnen het nog veel meer over de duurzaamheid en pracht van onze schoenveters hebben, maar het is eigenlijk onmogelijk om ooit alles te weten te komen zonder een paar voor jezelf te kopen. Wij hopen dan ook dat de klanten die eerder al producten bij ons besteld hebben een beoordeling achterlaten op onze website. Op deze manier kunnen toekomstige klanten al een kleine preview krijgen op wat ze te wachten staat. Voor mensen die nog nooit een Feetunqiue product gekocht hebben, maar ons toch willen contacteren met betrekking tot vragen, suggesties of commentaar, kun je ons bereiken via cc.detail.rb@gmail.com

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Wij hebben 2 verschillende lengtematen, dus kies zorgvuldig.

  Variatie in de lengte van onze schoenveters wordt aangeboden om zo de behoeften van verschillende mensen met verschillende schoenen te bevredigen. Voor dit paar veters heb je de keuze uit de 90cm en 112cm variant. Als jouw schoenen weinig veterogen hebben, kun je beter kiezen voor de de kortere veter en andersom. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste lengte kun je een kijkje nemen op onze blog, die te vinden is in een link aan de linkerkant van deze pagina.

  Beoordeel
  Model: 10M-Flat-RedWithBlueStars
  Breedte: 10mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester