• 550+ verkocht

  Super brede zwarte schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look
  • Maximale zichtbaarheid

  Super brede zwarte schoenveters voor een intensere look

  Met super brede zwarte schoenveters neem je je sneakers mee op een uitzonderlijke reis waarbij de eerste halte luxueus schoeisel is en de rest van de reis gevuld is met nieuwe kansen.

  Nieuwe kansen? Dankzij schoenveters? Dat kan niet waar zijn.

  Nou, dat is wel waar.

  Met deze veters loop je vol zelfvertrouwen op de beveiligingsagent van een hippe nachtclub toe. Maak hem attent op je super brede zwarte schoenveters en hij laat je vol ontzag de tent binnen. Je naam hoeft helemaal niet meer op de lijst te staan en ook aanschuiven om binnen te gaan is voorgoed verleden tijd.

  Loop om het even welke vergaderzaal in om het even wel kantoor in, onderbreek de vergadering door je voeten op tafel te gooien en je wordt meteen de volgende CEO.

  Zwart is de kleur van de noten op een notenbalk. Het is de kleur van je telefoonscherm in slaapmodus. Het is de kleur van een donkere tunnel waarvan het einde niet in zicht is. Op zich betekenen deze zaken niet veel. Maar als je zwarte schoenveters door je schoenen rijgt en een muziekstuk gaat spelen, gaat surfen op je mobiele computer of vol spanning het onbekende tegemoet loopt, dan wordt dit alles een ongelooflijke ervaring.

  Zwarte schoenveters zijn meer dan een afbeelding op het internet. Eenmaal je ze in je sneakers vastgeknoopt hebt, ben je niet meer te houden.

  Beoordeel
  Model: 18M-Flat-Black
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Breedte: 16mm