• 150+ verkocht

  Super brede rode schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Maximale zichtbaarheid
  • Creëer een unieke look

  Breng de kleur van passie en liefde naar je schoenen door ze uit te rusten met een paar van onze 16mm rode schoenveters. Deze veters zijn uitzonderlijk breed en plat, wat ze werkelijk uniek maakt. Een gloednieuw paar van deze prachtige veters kan je schoenen er echt anders uit laten zien, bestel om deze reden vandaag nog je eigen paar.

  Rood is een erg aantrekkelijke kleur, maar je moet er wel voor zorgen dat je er niet teveel van gebruikt. Schoenveters zijn precies de goede hoeveelheid voor normale omstandigheden en gelegenheden. Dit specifieke paar uit onze catalogus lijkt prachtig als je ze draagt met witte schoenen. Mocht je dus nog witte of andere lichte schoenen hebben die wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken is dit je kans.

  Het doel van Feetunique is om in de toekomst dé grote naam in de wereld van de schoenveters te worden. Om dit te bereiken houden wij ons aan een strategie van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Wij willen er zeker van zijn dat als je een product bij ons besteld, dat je er zo lang mogelijk van kan genieten. Wij proberen je zoveel mogelijk waarde voor je geld te geven en daarom zullen we ook nooit de kwaliteit van onze producten verlagen.

  Wij gebruiken dikke, sterke draden en kleuren niet makkelijk zullen vervagen, zelfs na meerdere wasbeurten. Zoals je kunt zien in onze catalogus hebben wij beoordelingsfuncties toegevoegd zodat je eerlijke reviews kunt lezen van voormalige klanten. Wij sporen onze klanten zelfs aan om beoordelingen achter te laten, of ze nou positief of negatief zijn.

  Je kunt ook met direct met ons in contact komen als je bijvoorbeeld vragen hebt over ons bedrijf. Het is echter ook een goed idee om eerst te kijken in onze veelgestelde vragen sectie, genaamd FAQ. De link naar deze pagina kan je aan de linkerkant van deze pagina vinden onder het kopje “informatie.” Mocht je vraag hierna nog niet beantwoord zijn horen wij het graag direct van je. Je kunt ons in dit geval een email sturen naar cc.detail.rb@gmail.com.

  Beoordeel
  Model: 18M-Flat-Red
  Breedte: 16mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester