• Zwarte ¨Strikloze¨ schoenveters voor nette schoenen

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen

  Uitverkocht

  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Tovert elke schoen om tot een slipper

  Maak slip-ons van je mooiste schoenen met zwarte veters zonder strik voor nette schoenen.

  Slip-ons zijn niet alleen bedoelt voor sneakers - als je op zoek bent naar een consistente stijl, zonder constant voorover te hoeven buigen om je veters te strikken, dan zijn zwarte veters zonder strik voor nette schoenen, de perfecte keuze. Ze passen in iedere leren schoen. De juiste mate van elasticiteit zorgt voor een luchtige, maar veilige pasvorm. Je bevestigt de veters in minder dan twee minuten en de kleur past overal bij. Geniet dagelijks van comfort en stijl met de zwarte veters zonder strik voor nette schoenen.


  Makkelijk te bevestigen. Nooit meer veters strikken.

  Het duurt langer om de stoffen veters van je leren schoenen los te maken. Je siliconen veters zonder strik, worden geleverd in twee sets van zes losse stuks. Elk stukje veter past precies in de vetergaten. Breng de veters eenvoudig aan en schuif je voeten in de schoenen. Het duurt maar een minuutje of twee! Dit is de laatste keer dat je je schoenveters strikt.


  Geniet van comfort, eenvoud en een veilige pasvorm.

  De elasticiteit en perfecte veter-lengte zorgt gegarandeerd voor comfort. Daarnaast is veters strikken niet langer nodig. Niemand strikt zijn veters iedere dag op dezelfde manier, waardoor je schoenen nooit dezelfde pasvorm hebben. Met de zwarte veters zonder strik voor nette schoenen heb je hier geen last meer van. 


  De beste kwaliteit zwarte veters zonder strik voor nette schoenen online. 

  Eenvoudig te reinigen. Vervagen en rafelen niet. Als ze vies worden, maak je ze gemakkelijk schoon met een vochtige doek. Alle schoenveters zijn van dermate hoge kwaliteit dat we garanderen dat ze langer mee gaan dan het eerste EN tweede paar schoenen waarin je de veters gebruikt. Dit geld voor alle veters en vooral voor de siliconen veters zonder strik.


  Waarom schoenveters van FeetUnique? 

  Omdat we om onze klanten geven. Als je niet tevreden bent, hoef je de schoenveters niet terug te sturen voor een terugbetaling - we retourneren je geld zonder vragen. We weten zeker dat je van de zwarte veters zonder strik gaat houden. De prijs is geweldig en verzending is gratis. Je krijgt 100% gegarandeerd het beste van het beste.

  Beoordeel