• Adidas Yeezy - Schoenveters Goud

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Koester je Sneakers met Gouden Rope Schoenveters

  Iedere keer als jij je gouden rope veters strikt, lijkt het alsof je de Midas Touch hebt. Dat is toch de beste manier om je dag te beginnen? Als je de kracht hebt om alles wat je aanraakt in goud te veranderen, is er niets dat je niet aan kunt. Waar nemen jouw nieuwe sneakers je mee naartoe? Waar je ook heen gaat, je gaat in stijl in combinatie met comfort en gouden schoenveters. Omdat je het waard bent. 


  Gemaakt voor een Comfortabele Pasvorm 

  Vaak komt een mooie look met een keerzijde. Meestal gaat het om weinig comfort. Maar met deze gouden rope schoenveters, selecteer je zelf de ideale lengte. Als je de veters strikt, zul je merken dat de universele breedtemaat perfect in je sneakers past. Daarnaast is de luchtigheid en stevige pasvorm van je schoenen ongekend. Dit zijn veters van de allerbeste kwaliteit.  

  De Voordelen van een Effen Kleur

  De meeste schoenveters bestaan uit twee kleuren. Het voordeel van volledig gouden schoenveters is dat ze je volle aandacht trekken. Je sneakers worden verguld met goud. Zelfs als je geen dure schoenen aan hebt, zien ze er zo uit dankzij de gouden rope schoenveters. Dat is het voordeel van deze unieke en opvallende kleurenkeuze. Waarom zou je de gouden kleur wegpoetsen met een tweede kleur. Als jij weet wat je wil, past een effen kleur zeker bij jou. 

  Gaat Eindeloos Mee – Rafelt of Vervaagt Nooit

  Er is niets zo frustrerend als schoenveters die losschieten of rafelen. Met de volledig gouden rope schoenveters is dat verleden tijd. De gouden kleur gaat zo lang mee dat je sneakers vervagen voordat je veters dat doen. Gebruik de veters gerust in een volgend paar schoenen! Onze rope schoenveters zijn gemaakt om veel te dragen, zonder dat ze beschadigen. We zijn de expert in schoenveters. Koop de perfecte gouden schoenveters. Omdat je het waard bent.

  Beoordeel