• 1270+ verkocht

  Schoenveters - 10mm Zilver

  4,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Creëer een unieke look
  • Rafelen of breken niet
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  Previous
  Next

  Als je op zoek bent naar een manier om je schoenen te laten schitteren, waarom zou je dat dan niet letterlijk doen? Het metalen effect is de nieuwste hit wat ons betreft. Deze schoenveters hebben een breedte van 10mm en een plat oppervlak. Je moet echt eens zien hoe deze veters eruit zien als de zon erop schijnt. Ze glinsteren simpelweg – en dit bedoelen we letterlijk! Hier kun je veel plezier mee beleven.

  Als jij een van die personen bent die gewoonweg van glinstering houd, weten we zeker dat je ook wel eens graag iets wil dragen wat mooi glanst. Speciale jurken voor gala nachten of feestjes zijn geweldig, maar deze zal je niet snel dragen naar, laten we zeggen, een dagje winkelen. Feetunique geeft je nu gelukkig een leuk alternatief. Je kunt met onze schoenveters nu dag in dag uit spectaculaire schoenveters dragen!

  Deze schoenveters glanzen echt, letterlijk en figuurlijk. Dit betekend dat je dit paar (zilver) kunt dragen, of je nou naar een formele aangelegenheid gaat of als je alleen maar even naar de supermarkt wilt. De breedte van dit type veters is net iets breder dan de meeste veters die je zult vinden op de markt en het metalen effect maakt ze zeker ook opvallender.

  Er bestaan vele soorten metalen of glinsterende schoenveters, maar het probleem bij veel van deze ,is dat het effect van deze veters er vaak simpel afgewassen kan worden. Je hoeft je hier gelukkig geen zorgen over te maken als je kiest voor de producten van Feetunique. Wij gaan namelijk erg zorgvuldig om met de kwaliteit van onze schoenveters en zo proberen wij onze klanten de hoogst mogelijk waarde voor hun geld te geven. Om deze reden worden alle schoenveters uit onze selectie met veel zorg ontworpen zodat de kwaliteit lang goed blijft.

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Wij hebben 2 verschillende lengtematen, dus kies zorgvuldig.

  Dit paar 10mm metalen veters is beschikbaar in twee verschillende lengtes: 90 en 112.5 cm. Wij hebben een zeer grote reeks verschillende schoenveters, dus denk er goed over na voor wat voor schoen je op zoek bent naar een veter. Je kunt het beste rekening houden met het aantal veterogen van je schoenen als je de juiste lengte van je veters kiest. De versie van 90cm past goed bij schoenveters met 5-6 veterogen, terwijl de langere variant (112.5 cm) ideaal is voor schoenen met meer dan 6 veterogen. Wees erop bedacht dat je de juiste keuze maakt! Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van de perfecte schoenveter lengte, zoek dan eens ons artikel op die je kunt vinden door aan de linkerkant op “blog” te klikken.

  Beoordeel
  Model: 10M-Flat-Silver
  Breedte: 10mm