• Universitair Blauwe OFF-WHITE Schoenveters

  7,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Universitair blauwe OFF-WHITE schoenveters

  Verras je sneakers met deze iconisch OFF-WHITE Nike replica schoenveters, in het klassieke "university" licht blauw, welke de kleur matched met de originele veters, die komen met de Air Jordan 1 Retro OFF-WHITE pack. Met siliconen prints in plaats van de inferieure hitte overdrachtsmethode, zullen deze langer beter blijven dan andere opties op de markt. Ze werken ook geweldig als vervangende veters voor uw Off-White schoenen.  

  De Kleur Waar Je Van Houdt, De look Die U Wilt.

  Deze OFF-WHITE replica veters, zien er goed uit en voelen precies hetzelfde aan als de originele veters. Ze zijn extreem duurzaam, dus u kunt zo in en uit uw Nike sneakers doen zonder beschadiging. Hier bij Feetunique respecteren we de stijl van de orginele veters, dus hebben we gegarandeerd dat deze "SHOELACES" een exacte kopie zijn in zowel het lettertype als het stof gebruikt door Virgil Abloh en Nike. 

  U zult uw nieuwe Nike OFF-WHITE veters geweldig vinden, Gegarandeerd

  We zijn zo overtuigd dat u de veters de kwaliteit en stijl van uw Nikes evenaren, dat we een 100% tevredenheidsgarantie hebben. Als deze veters niet zijn wat u verwacht, krijgt u een vergoeding, zonder de OFF- WHITE schoenveters terug te hoeven sturen. Bestel vandaag!


  Beoordeel
  Model: off-white-lightblue
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat