• Oranje gekrulde schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Tovert elke schoen om tot een slipper

  Oranje Gekrulde Schoenveters

  Als je geen veters hoeft te strikken EN je sneakers zien er geweldig uit, draag je vast de oranje gekrulde schoenveters. Dit komt omdat de strikloze plastic veters ervoor zorgen dat je simpelweg in je schoenen stapt, de deur uit gaat en je fantastisch voelt. Dit is wat er gebeurd als iedereen je complimentjes geeft over je schoeisel. 


  Wat kunnen we er over zeggen? Mensen houden van complimenten en we hebben de oranje gekrulde schoenveters ontworpen, zodat jij er zoveel mogelijk ontvangt. 


  Haal het maximale uit deze veters, door ze te matchen met je sneakers. Je staat vast al klaar om je oude veters weg te gooien. Daarnaast weet je zeker dat je de gewaagde en spannende oranje kleur aan je voeten wilt hebben. 


  Voor een klassieke combinatie kun je voor blauw met oranje gaan. Tegenpolen trekken elkaar aan. Maar als je er voor kiest om het design en de opvallende oranje kleur eruit te laten springen, kun je kiezen voor een neutralere kleur sneaker zoals zwart, wit, bruin of navy. 


  Hoe voelt het om er zonder moeite zo geweldig uit te zien? Vertel het ons wanneer je jouw oranje gekrulde schoenveters ontvangt. Het sterke elastiek zorgt voor een stevige pasvorm, zonder de veters te hoeven strikken. De oranje kleur zal niet vervagen zoals bij stoffe veters. En de stijl van spiralen is niet te missen. 


  Dit zijn de beste schoenveters die je ooit hebt gehad. Wacht tot de oranje gekrulde schoenveters bezorgd worden. Ze zullen boven je verwachtingen uitstijgen. Gegarandeerd! 

  Beoordeel