• 180+ verkocht

  Extra brede blauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Stijlvol op stap met extra brede blauwe schoenveters

  Extra brede blauwe schoenveters toveren een klassieke primaire kleur om tot een gewaagde tint. Jouw sneakers krijgen met deze accessoires een uitzonderlijke uitstraling. Als dit geen revolutionaire innovatie is, wat dan wel?

  Hebben jouw sneakers al een beetje blauw, dan zetten deze schoenveters deze blauwe kleur extra in de verf. Onze extra brede blauwe schoenveters zijn voor sneakers wat racestrepen zijn voor sportwagens.

  Deze tint blauw doet het echter niet goed met alle kleuren. Het staat het beste met goud. De meeste mensen houden ook niet van de combinatie blauw-groen. Toch kan je deze schoenveters met elke andere kleur combineren, op voorwaarde dat je weet hoe het moet. En omdat je op onze website terechtgekomen bent, zijn we ervan overtuigd dat jij smaak hebt. De perfecte combinatie vinden zal voor jou dan ook helemaal geen probleem zijn.

  Vóór vandaag zag je kleerkast er wat triest uit, niet? Vanaf nu zal daar verandering in komen. Met deze schoenveters surf je op golven die je overal meevoeren.

  Waar wil je heen varen?

  Met extra brede blauwe schoenveters ontdek je nieuwe horizonten en iedereen weet dat de mooiste horizonten een helderblauwe kleur hebben.


  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-Blue
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat