• Extra brede lichtblauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Onze 12mm schoenveters zijn de breedste die wij in onze catalogus hebben en wij presenteren hierbij de licht blauwe kleur. Licht blauw is een koude, speelse en jonge kleur. Deze veter valt goed te combineren met donkergekleurde schoenen. Koop jouw paar vandaag nog voor €3,99!

  Er zijn veel valkuilen als je een online leverancier van producten bent en de hoge verzendkosten staan bovenaan de lijst. Verzendkosten moeten betaald worden bovenop de normale prijs van de producten en het verzenden van producten is niet bepaald goedkoop, dus over het algemeen vallen online aankopen nogal prijzig uit. Feetunique heeft dit probleem al lang geleden erkend en wij zijn er trots op dat we een oplossing hebben gevonden.

  Het is gelukkig mogelijk om onze schoenveters  in een gewone envelop te versturen via de normale post. Ja, wij verzenden onze producten niet via vervoersdiensten of koeriersdiensten! Wij vinden deze methode namelijk veel te duur. Als wij onze veters verzenden via de Deense Post als een gewone brief, is het veel goedkoper voor onze klanten. Voor maar €2,50 worden je gloednieuwe schoenveters al bij je thuisbezorgd.

  De prijs van onze producten zelf zijn ook erg betaalbaar. Een paar 12mm licht blauwe veters kost namelijk maar €3,99; en wij bieden ook nog eens kortingen aan voor grotere bestellingen. Wij geloven namelijk dat elke schoeneigenaar tenminste een paar mooie veters nodig heeft en wij maken dit mogelijk door de kosten van onze producten en diensten zo laag mogelijk te houden.

  Koop onze veters vandaag en geniet snel van het resultaat!

  Afhankelijk van je schoenmaat, heb je verschillende veter lengtes nodig.

  De 12mm schoenveters zijn de breedste die wij bieden en licht blauw is een van onze meest krachtige kleuren. Update je stijl met een paar prachtige en modieuze veters!

  Beoordeel
  Model: 12M-Flat-LightBlue
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 12mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat