• Schoen schoonmaak doek

  3,25 €
  paar paar paar

  Een Schoenen Schoonmaak Doek Die De Nieuwe Schoenen Look Behoudt

  De 2GO Cleaning Cloth is gemaakt van een duurzaam microvezel, dat zachtjes elke vlek wegveegt, zonder het materiaal aan te tasten. Er is niks ergers dan het vuil zijn verdwijnen en permanente krassen zien verschijnen. Daarnaast is de Cloth 80 procent polyester en 20 procent polyamide materiaal en snel drogend en kan in de machine gewassen worden. 

  Zacht maar effectief      

  Ruw materiaal gebruiken om uw schoenen schoon te maken kan het stof en leer beschadigen. Als u in feite het verkeerde type stof gebruikt om het vuil eraf te vegen, kan het in sommige gevallen beter zijn als u het vuil erop laat zitten, om meer beschadiging te voorkomen! U kunt schade op schoenen niet ongedaan maken, dus dat maakt de 2GO Cleaning Cloth zo belangrijk. Als u hem nodig heeft, bent u blij dat u hem toen had gekocht. 

  Ondersteund door 100% Garantie

  Elk van onze producten is ondersteund door een garantie: u krijgt uw geld terug als 2GO niet precies is wat u ervan had verwacht. Uw restitutie zal onderweg zijn zonder dat u vragen hoeft te beantwoorden. Zo overtuigd zijn we van het product, dat het uw verwachting zal overstijgen! Bestel vandaag! 

  Beoordeel