• Schoen Schoonmaak Borstel

  5,00 €
  paar paar paar

  Maak Elke Groef Schoon Met de Schoen Schoonmaak Borstel 

  De meeste mensen vegen gewoonweg de vlekken van een schoen. Maar echt trots van uw werk haalt uit het schoonmaken van de vouwen en stiksels en andere gedeeltes waar een doek niet kan komen. En wat denkt u van de zolen van de schoen, met groeven die de 2GO Cleaning Brush nodig hebben om een consistente glans te hebben. Bestel vandaag voor die top-to-bottom glans! 

  Maak Uw Schoen Schoonmaak Arsenaal Compleet

  Deze borstel is een hoog effectief gereedschap voor het veilig schoonmaken van de zolen en vouwen in uw schoeisel. Maar om alles te onderhouden elke dag, heeft u het complete arsenaal nodig, wat deze borstel en de op water basis spray en microvezel doek bevat. Leer hier meer. 

  Bestel vandaag Risicovij

  We garanderen u dat u van de prestatie van deze borstel gaat houden. Zo veel zelfs, dat we het onderbouwen met een 100% exclusieve FeetUnique garantie. Als deze borstel niet zo goed is als we beweren, krijgt u een volledige vergoeding van de aanschaf, zonder hem terug te hoeven sturen of antwoorden op rare vragen te geven. Het is een commitment naar de klanten service die gelijkloopt met de exceptionele producten.

  Beoordeel