Glitter Schoenveters

Glitter en Glamour schoenveters 

Schitterend, onmisbaar en onberispelijk ... en ook de glitter schoenveters doen het goed. Precies, we hebben het niet over schoenveters, maar over jou! Over iemand die weet hoe belangrijk het is om een onvergetelijke eerste indruk te maken en die weet dat hun voeten het eerste zijn wat mensen opvalt. Met glitter schoenveters zullen alle aanwezigen hun ogen niet van jou af kunnen houden. Volgens ons zou het verboden moeten zijn om de rode loper zonder glitter schoenveters te betreden. Het nadeel is echter dat de flitsers van de camera's van de paparazzi kunnen beschadigd raken door het felle licht dat deze schoenveters weerkaatsen. Deze glitterschoenveters zijn de Marilyn Monroe van de schoenveterindustrie. Als bijzonderheid nog even meegeven dat deze schoenveters zo bijzonder zijn dat ze alleen maar door bijzondere mensen gedragen worden. 

Andere categorieën

Glitter schoenveters maken je schoenen af

Sommige schoenen worden geleverd met schoenveters die gewoon vervangen moeten worden. Sterker nog: sommige schoenen vragen gewoon om glitter schoenveters. En daar kunnen wij jou mee helpen! Zorg voor een glinstering van top tot teen en ontwaak de prins(es) in jezelf, de glamour superster of de intelligente wetenschapper. We willen immers helemaal niet beweren dat we weten wat jou precies zo uniek maakt. Wat we wel weten is dat je een uniek persoon bent en dat de schittering van onze schoenveters dit alleen maar zal benadrukken. Tag ons in je Instagram foto en we worden niet alleen de beste, maar ook de meest unieke vrienden.


Een metalen look met stoffe touch

Onze schoenveters zien er misschien uit alsof ze gesmeedt zijn uit een of ander metaal door een metaalbewerker uit vergane tijden, maar deze wonderbaarlijke accessoires zijn niet alleen ontworpen om er schitterend uit te zien. Ze zitten ook schitterend! De elasticiteit van 15% zorgt voor de flexibiliteit die je van schoenveters verwacht. Of je nu staat, zit, loopt of danst: onze schoenveters zitten altijd comfortabel.

Om de nadruk te leggen op de unieke stijl van deze schoenveters en om ze in al hun glorie te laten schitteren hebben we deze iets breder gemaakt dan andere schoenveters. We zijn ervan overtuigd dat het hart van iedereen die jouw adembenemend mooie schoenveters bewondert sneller zal gaan slaan.


De veters komen nooit los te zitten

Je glitter schoenveters zullen nooit los komen te zitten en hiermee alle andere schoenveters overtreffen. De glitter zorgt voor een optimale wrijving waardoor je schoenveters altijd stevig vastzitten. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je over deze schitterende schoenveters zal struikelen, dat je door de knieën zal moeten gaan om deze weer vast te maken of dat je te maken krijgt met ongemakkelijk zittende schoenen. En gelukkig maar want met deze schoenveters zijn alle ogen altijd op jouw gericht.


Een uitzonderlijke aanvulling voor een uitzonderlijk complimentje

Hoe opvallender je schoenen, hoe mooier de combinatie met glitter schoenveters. Toch kunnen deze schoenveters ook perfect in minder vrouwelijke schoenen gedragen worden. Een paar schoenen in een bijzonder saaie kleur zien er meteen veel vrolijker uit met glitter schoenveters. Of waarom je wandelschoenen niet opvrolijken met deze schitterende schoenveters? Een beetje meer glitter op je schoenen is als een beetje meer kaas op je pizza. Iedereen houdt toch van een extraatje? Bereid je dus maar al voor op een bescheiden blos op je wangen, ook al weet je dat je er fantastisch uitziet.


Sterk als staal, schitterend als goud

Niet alles blijft schitteren als goud, maar onze schoenveters zijn de uitzondering die deze regel doet bevestigen. De gouden schittering van onze schoenveters is eeuwig. Misschien ontwerpen we voor de superrijken ooit wel schoenveters van puur goud, maar voorlopig zijn deze schoenveters de meest luxueuze exemplaren in onze collectie. Om je deze schoenveters te kunnen veroorloven hoef je echter helemaal niet in luxe te baden. Ze zijn immers verkrijgbaar voor een heel democratische prijs.

Laat ook de wereld schitteren

Wist je dat hoe schoner de lucht is, hoe beter je de sterren kunt zien schitteren? Op een heldere nacht kun je perfect de reusachtige versies van je schoenveters bewonderen. Bij FeetUnique streven we trouwens naar dit wonderbaarlijke uitzicht. Daarom besteden we bij de ontwikkeling van onze schoenveters bijzondere aandacht aan het milieu. Het bewijs dat we hierin slagen wordt geleverd door het STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificaat waar al onze schoenveters over beschikken. Hier kom je er meer over te weten.